Υλικά 1 φλ. τσαγιού τραχανά 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 -1/2 φλ. τσαγιού νερό ή γάλα 50 γρ. βούτυρο Λίγο μπούκοβο Λίγο αλάτι Εκτέλεση Βάλτε το νερό και το βούτυρο σε μία κατσαρόλα και αφήστε να πάρουν βράση. Προσθέστε τον τραχανά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να βράσει για 15 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη φέτα θρυμματισμένη. Πασπαλίστε με μπούκοβο και αλάτι και σερβίρετε.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.